Inbouw koellade voor binnen en buiten
WAECO CoolMatic
Compressor inbouwkoelapparaten
Compressor inbouwkoelapparaten

Compressor inbouwkoelapparaten – op maat gemaakt

Compressor koel-/vriesboxen voor achteraf inbouw
Superieure koeling bij beperkte ruimte: WAECO CoolMatic compressor koel-/vriesboxen voor achteraf montage waarbij elke loze ruimte uitgenut wordt voor uw reis- en gebruikerscomfort. De perfecte koeling voor caravans, boten, bedrijfswagens … simpelweg overal waar zich een loze ruimte bevindt. Compact, krachtig en comfortabel, de CoolMatic compressor koel-/vriesboxen laten zich snel en onzichtbaar in het interieur verwerken voor meer reisgenot en vrijheid.

 

CoolMatic CD koelladeWAECO CoolMatic CD
Inbouw koellade
WAECO CoolMatic CD inbouw koelladen hebben maar een kleine ruimte nodig om de loze ruimte om te toveren tot een krachtige compressor koelruimte. Ook geschikt voor opbergruimten die zich aan de buitenzijde bevinden, bijv. in campers of caravans. 
 

Met het stevige uit roestvrij staal vervaardigt inbouwframe is de CD-30 eenvoudig in te bouwen. De koellade op rollagers is eenvoudig uittrekbaar, waardoor u makkelijk bij de gekoelde ingrediënten kan komen.
Overal waar zich een ongebruikte ruimte bevindt. Ook opbergvakken die zich aan de buitenzijde bevinden kunnen als koelruimte gebruikt worden – ideaal voor picknicks voor de caravan. Eindelijk heeft de voortent ook zijn „eigen” koellade.
Traploos instelbare thermostaat


!

WAECO CoolMatic CD 30

WAECO CoolMatic CD 30

WAECO CoolMatic CD 30 wit

WAECO CoolMatic CD 30 wit