bfl_stofzuiger_ingebouwd_bew3
Inbouw stofzuiger

De Beflexx stofzuiger is verkrijgbaar in 24V en 230V variant. De 24V versie heeft een overspanningszekering. De 230V versie kan ook met een omvormer worden toegepast, omdat deze is voorzien van een soft start. Beide stofzuigers zijn thermisch beveiligd. De stofzuiger wordt in een compleet pakket geleverd inclusief aansluitset met flexibele buis, zwarte aansluiting, uittrekbare slang, De Luxe borstelset en drie stofzakken.

De set bevat: stofzuiger, 1 meter flexibele aansluitbuis (van motor naar aansluitpunt), zwarte vacuümaansluiting, uittrekbare stofzuigerslang met de DeLuxe handvat, telescopische aluminium zuigbuis, parketborstel, meubelborstel, plumeauborstel en kierenzuiger.
De Beflexx is geproduceerd volgends de EMC-richtlijn. Deze richtlijn zorgt ervoor dat apparatuur niet stoort op radio- en telecommunicatieapparatuur en andere uitrusting.

Aan boord kan stofzuigen een uitdaging zijn. Want een normale stofzuiger vraagt veel stroom én is nogal onhandig aan boord. Maar een kruimeldief is vaak niet krachtig genoeg. Beflexx heeft hiervoor de ultieme oplossing bedacht. De Beflexx stofzuiger heeft ongeveer de grootte van een schoenendoos. En hij is heel krachtig, zodat u ook echt van kruimels, zand, stof etc. verlost bent. De Beflexx is makkelijk in te bouwen, bijvoorbeeld onder een bank of in een ongebruikt hoekje. U sluit de royaal uittrekbare slang (van 1,5 tot maar liefst 9 meter) aan op de vacuümaansluiting en de stofzuiger schakelt automatisch in.

Uiteraard vindt u ook alle beschikbare extra borstels, een telescoopstang, montagemateriaal voor extra aansluitingen en natuurlijk stofzakken.

!

24 volt inbouw stofzuiger

Volt Ampère Watt (max.) Afmetingen (mm) Art.code Prijs Am
 24 20 480 280 x 170 x 170 BF100249 € 299,00

230 Volt Iinbouw stofzuiger

Volt Ampère Watt (max.) Afmetingen (mm) Art.code Prijs Am
 
230 3,5 800 280 x 170 x 170 BF102309 € 349,00

Slang en borstels

De toch al complete stofzuigersets van Beflexx kunt u nog verder uitbreiden met een extra luxe handvat en een telescopische alumium buis met parketborstel (zie pos. 3). De slang die bij de complete stofzuigersets hoort, is ook los verkrijgbaar en wordt geleverd inclusief DeLuxe handvat. Ook de complete borstelset die met de complete stofzuigersets wordt meegeleverd kunt u los bijbestellen, wat handig kan zijn voor een eventuele tweede aansluiting.

(1) Stofzuigerslang, uittrekbaar van 1,5 meter naar 9 meter

(2) Set met kierenzuiger, meubel- en plumeauborstel

(3) Set met luxe handvat, telescopische aluminium zuigbuis en parketborstel

Stofzakken en extra aansluitingen

Met de Beflexx stofzuiger wordt standaard een zwarte aansluiting meegeleverd. De aansluitingen zijn echter ook verkrijgbaar in witte of zilverkleurige uitvoering. Het is ook mogelijk om meerdere aansluitingen voor de slang op de Beflexx stofzuiger te realiseren. Hiervoor heeft u enkele specialistische onderdelen nodig. Natuurlijk treft u ook de Beflexx stofzakken in ons assortiment. Tot slot is de aansluitbuis tussen de motor en het aansluitpunt van de zuigslang op door u aangegeven lengte leverbaar. Standaard wordt één meter meegeleverd met de complete stofzuigerset en bij de installatieset voor een extra aansluiting wordt 5,5 meter meegeleverd

(1) Beflexx Stofzuigzakken 5 stuks inclusief filter

(2) Beflexx Installatiemateriaal tbv extra aansluiting

(3) Beflexx Vacuümaansluiting Zilver